Bedrijven  

Het zich bij LM Information Delivery gecentraliseerd abonneren op publicaties, kranten en tijdschriften helpt tijd en geld te besparen. We ondersteunen bij het nemen van abonnementen en vervolgens zorgen we voor de contacten met de uitgever, de facturen, het claimen van eventueel ontbrekende nummers en het abonnementsbeheer. We versturen u praktische verzamelfacturen op afgesproken tijdstippen en bovendien bieden we aan al onze klanten de gebruiksvriendelijke LibNet-dienst aan ter ondersteuning van het beheer, de rapportering en de opvolging van de abonnementen.

Met onze webkrantdiensten ePress en PressDisplay krijgt u, direct na hun publicatie, toegang tot zowel nationale als internationale kranten. Bij ons is het ook gemakkelijk andere elektronische publicaties en materialen aan te kopen.

De beste klantendienst voor de behoeften van uw bedrijf

U wordt als onze klant begeleid door de meest deskundige informatieprofessionals in het vak. U kunt ons deskundige team dat zich concentreert op de zakelijke klanten op werkdagen bereiken van 8.00 tot 17.30 uur. We bedienen u in uw eigen taal.

Contactgegevens:

E-mail: