Medische bibliotheken  

We bieden medische bibliotheken en ziekenhuisbibliotheken aangepaste diensten voor de aanwerving en het beheer van elektronisch en gedrukt materiaal, en bijvoorbeeld voor de analyse van de mate van gebruik. Dankzij onze beheerdiensten wordt ook het gebruik van de materialen eenvoudiger. Tot ons dienstenaanbod behoren medische publicatiepakketten, gebruiks- en beheerdiensten voor e-materialen (bijv. PubMed-linkdienst) en ook medische e-boeken.

U wordt als onze klant begeleid door de meest deskundige vakprofessionals met een uitgebreide ervaring in informatiediensten. U kunt ons team dat zich concentreert op de academische en medische bibliotheken bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur. We bedienen u in uw eigen taal.

Het ERC-team biedt volledige ondersteuning aan voor het gebruik van e-materialen en technische oplossingen

Ons ERC-team, oftewel Electronic Resources Consulting, concentreert zich op de klantenservice bij acquisitie, gebruik en beheer van elektronisch materialen. Zodra we partners zijn in alle zaken betreffende e-materialen en technische oplossingen, kunt u zich rustig concentreren op uw eigen werk en uw klanten.Bovendien organiseren we vakseminars en nemen we actief deel aan de activiteiten van medische bibliotheekverenigingen.

Contactgegevens:

E-mail: