Openbare bibliotheken  

LM Information Delivery biedt openbare bibliotheken en de publieke sector bemiddelingsdiensten voor publicaties, e-boekdiensten, gebruiks- en beheerdiensten voor e-materialen en databasediensten. Bij ons kunt u ook de webdiensten van kranten als ePress en PressDisplay aanschaffen, waardoor u het krantenaanbod van uw bibliotheek eenvoudig kunt diversifiëren.

U wordt als onze klant wordt begeleid door vakprofessionals met een uitgebreide ervaring in informatiediensten. U kunt ons team dat zich concentreert op de openbare bibliotheken, bibliotheekconsortia en inkoopafdelingen in de publieke sector op werkdagen bereiken van 8.00 tot 17.30 uur. We bedienen u in uw eigen taal.

Het ERC-team biedt volledige ondersteuning aan voor het gebruik van e-materialen en technische oplossingen

Ons ERC-team, oftewel Electronic Resources Consulting, concentreert zich op de klantenservice inzake de verwerving, het gebruik en het beheer van elektronisch materialen. Zodra we uw partners zijn in alle zaken betreffende e-materialen en technische oplossingen, kunt u zich rustig concentreren op uw eigen werk en klanten.

We zijn actief betrokken bij internationale werkgroepen van openbare bibliotheken en we nemen  samen met andere actoren van de sector deel aan verschillende systeem- en ontwikkelingsprojecten. We zien er naar uit om u te ontmoeten!

Contactgegevens:

E-mail: