3.1.2017

Gemeente Kaapstad selecteert LM Information Delivery als leverancier van informatiediensten

LM Information Delivery (LM), een vooraanstaande wereldwijde leverancier van abonnementen- en informatiebeheerdiensten, is als leverancier voor de Gemeente Kaapstad uitverkozen.

De Gemeente Kaapstad heeft een driejarig contract getekend met LM Information Delivery in Zuid-Afrika voor de levering van abonnementenbeheerdiensten aan 104 stedelijke bibliotheken in de West-Kaap.

“We zijn erg blij met het feit dat wij zijn gekozen als leverancier aan de Gemeente Kaapstad. Deze erkenning weerspiegelt de toewijding van LM aan onze klanten met op maat gemaakte en flexibele oplossingen die de behoeften van de bibliotheken en organisaties ondersteunen”, zegt John Murray, Country Manager, Afrika.

Onze toewijding aan onze klanten in combinatie met onze uitstekende financiële stabiliteit, zoals blijkt uitde hoogst mogelijke Dun & Bradstreet kredietrating, zorgen ervoor dat wij de duidelijke keuze voor een betrouwbare partner voor abonnenmentenbeheer zijn”, zegt Janne Järvinen, CEO bij LM Information Delivery.