10.11.2015

LM Information Delivery is de hoogst mogelijke Dun & Bradstreet Kredietwaardigheid Classificatie toegekend

LM Information Delivery, één van de internationale toonaangevende leveranciers van abonnementen en informatiemanagement diensten, is trots dat ze is onderscheiden met de hoogst mogelijke kredietwaardigheidsbeoordeling Dun & Bradstreet (D&B).  

De waardering als “Highest Credit Worthiness 1” toegekend door D&B, wereldwijd gezien als de leidende bron voor bedrijfsinformatie, is gebaseerd op een onafhankelijke audit die nogmaals de uitstekende financiële positie van LM Information Delivery bevestigd.   

Volgens Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery, is deze klassering het resultaat van grote inspanning van het personeel om de hoogst mogelijke service te verlenen en de uitstekende relaties met klanten en leveranciers. 

“Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om onze financiële processen te stroomlijnen en ik ben erg blij dat we nu op zo’n hoog niveau zijn en dat dit wordt onderkent door Dun & Bradstreet. Ondanks moeilijke financiële tijden over de hele wereld, zijn we als LM in staat gebleken om een excellent niveau van financiële stabiliteit te behalen terwijl wij gelijktijdig uitbreiden naar nieuwe regio’s en markten wereldwijd. Boven alles onderstreept deze onderscheiding onze inzet richting onze klanten als een stabiele en betrouwbare partner in de informatie-industrie” zegt Järvinen. 

-EINDE- 

Voor meer informatie: 

Tristan Williams

Marketing and Communications Specialist

Tel: +358 50 348 3883

Email: