2.11.2015

LM Information Delivery publiceert jaarverslag 2015

LM Information Delivery, één van de leidinggevende internationale dienstverleners inzake abonnementen- en informatiebeheer, heeft vandaag haar jaarrapport 2015 gepubliceerd.

Het rapport, dat hier kan gedownload worden, benadrukt een groei van 72.5% in algemeen zakencijfer voor de LM groep in vergelijking tot vorig jaar en een groei van 82.6% in Europa. Het rapport toont ook aan hoe LM succesvol wist uit te breiden in nieuwe geografische regio’s en haar markaandeel in bestaande markten wist te verhogen. De operationele winst werd derhalve verviervoudigd tot € 5.4M. 

“LM heeft zich het laatste jaar succesvol uitgebreid en vestigde zich in drie nieuwe kantoren: België, Spanje en Zuid-Afrika. In diezelfde periode hebben we onze US afdeling omgevormd tot LM Wolper Information Delivery om haar meer in lijn te brengen met de wereldwijde identiteit van de groep. Ondertussen, terwijl het verkoopvolume werd verhoogd, hielden we de hoogste graad van dienstverlening aan bij onze bestaande klanten in Europa. Alles bij elkaar is dit voor ons een excellent resultaat. Ik wil graag onze klanten bedanken voor hun aanhoudende steun en onze wereldwijde medewerkers voor hun excellente inspanningen,”” zegt Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery.