28.10.2014

LM Information Delivery publiceert jaarverslag met aankondiging record omzet

- Vierde opeenvolgende jaar van groei voor LM met gecontinueerde financiële stabiliteit naar de toekomst -

Helsinki, 28 oktober 2014 – LM Information Delivery rapporteerde vandaag een recordomzet van €56.6 miljoen over het fiscale jaar dat eindigde op 31 mei 2014. Significante internationale expansie gedurende de laatste jaren hebben het bedrijf laten groeien tot 8 kantoren, gevestigd in Finland, Denemarken, Estland, Nederland, Noorwegen, Zweden, Verenigd Koninkrijk en meest recentelijk Amerika. Gedurende deze periode heeft de totale groep een gemiddelde jaarlijkse groei in omzet laten zien van ongeveer 30%.

De meest recente resultaten weerspiegelen de positie van LM als een van de leidende tijdschriften- en informatiedienstverleners wereldwijd. Een dienstverlener die zich committeert om klanten een uitstekende klantenservice te bieden op basis een ongeëvenaarde lokale kennis en expertise in elk land waar ze actief is.

Als een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de sector, blijft LM een standvastige en onwrikbare partner voor de informatie-industrie aldus Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery:

“Sinds 1972, is LM continue gegroeid en heeft zij zich voortdurend aangepast een het veranderde landschap van de informatie-industrie. We zijn erg blij dat wij dit jaarverslag kunnen publiceren omdat het ons voortdurende succes laat zien.”

Om de hoogste standaarden van dienstverlening te kunnen blijven waarmaken en te kunnen blijven groeien zijn wij voortdurend op zoek naar getalenteerde professionals uit onze branche. Een volledige lijst van de openstaande vacatures zijn te vinden in de HR sectie van onze website. 

Het complete jaarverslag kunt u hier downloaden. 

Voor meer informatie kunt op contact opnemen met: 

Tristan Williams

Marketing en Communicatie Specialist

Tel: +358 50 348 3883

Email: