3.11.2016

LM Information Delivery publiceert jaarverslag voor 2016 en behoudt de beste kredietwaardigheid

LM Information Delivery (LM), een vooraanstaande wereldwijde leverancier van abonnementen- en informatiebeheerdiensten, heeft vandaag zijn jaarverslag voor 2016 gepubliceerd. Gebaseerd op het financieel resultaat heeft LM de beste kredietwaardigheidsbeoordeling van Dun & Bradstreet weten te behouden.

Het verslag benadrukt een gezonde groei van de wereldwijde omzet voor de LM Group, van € 128M in 2015 tot € 133M in 2016. Voor het bedrijf wordt voor het komend financieel jaar verdere groei voorspeld dankzij de aanwinst van een aantal aanzienlijke klanten in belangrijke sectoren aan het begin van het boekjaar 2016-17.

Gebaseerd op de financiële resultaten heeft LM wederom de beste kredietwaardigheidsbeoordeling weten te behouden. De beoordeling, die wordt gedaan door Dun & Bradstreet, de meest vooraanstaande bron van bedrijfsinformatie en -inzicht, is gebaseerd op een onafhankelijke audit en bevestigt dat LM Information Delivery zich in een uitstekende financiële positie bevindt. 

“Dit resultaat weerspiegelt het harde werk en de toewijding van het professionele personeel van LM over de hele wereld. De LM Group blijft groeien en we breiden uit in nieuwe gebieden, maar onze kerndoelen blijven hetzelfde: plaatselijke dienstverlening en expertise van het hoogste niveau voor onze klanten, en voor onze leveranciers willen we een financieel stabiele en betrouwbare partner zijn. Dit financieel resultaat en de beoordeling van onze kredietwaardigheid laten dit zien,” zegt Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery.

Neem via de hieronder aangegeven manieren contact op met uw plaatselijk kantoor om een kopie van het jaarverslag van LM te ontvangen.