5.5.2015

LM Information Delivery zet haar wereldwijde expansie verder door het openen van nieuwe vestigingen in België en Spanje.

LM Information Delivery, een van de toonaangevende internationale dienstverleners inzake abonnementen- en informatiebeheer, heeft zijn Europese activiteiten uitgebreid met de opening van twee nieuwe kantoren; met name in Gent, België en in Barcelona, ​​Spanje.

Beide kantoren zullen klanten in alle marktsegmenten bedienen, waaronder academische en wetenschappelijke bibliotheken, ziekenhuizen en medische bibliotheken, openbare bibliotheken, gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties alsook informatiecentra van bedrijven.

Het portfolio omvat volgende diensten: Subscription Management Services, e-Resource Access en Management Services, eBook Services en Database Services.

"De LM Information Delivery Group heeft een aanzienlijke groei gekend in de afgelopen jaren en we zijn erg blij onze uitbreiding naar België en Spanje te kunnen aankondigen. We hebben momenteel 10 kantoren in Europa en de VS, bedienen klanten in meer dan 60 landen wereldwijd en werken samen met uitgevers uit meer dan 100 landen.", Zegt Janne Järvinen, CEO van LM Information Delivery.

"De hoeksteen van onze business bij LM Information Delivery is het verstrekken van een lokale en professionele klantenservice aan onze klanten. Wij geloven sterk in het belang van een diepgaand begrip van de activiteiten van onze klanten en een belangrijk aspect van de LM ethos is de focus op lokale aanwezigheid." zegt Janne Järvinen.

De uitbreiding komt tegemoet aan een reële behoefte aan een professionele, lokaal gevestigde dienstverlener in beide landen zoals Stephen Van de Wiele, Country Manager voor België toelicht:

"Het is duidelijk dat er in de Belgische markt een reële behoefte bestaat aan een lokaal gevestigde en ervaren partner in informatiemanagement. Prestigieuze kennisgedreven academische instellingen alsook de bedrijfswereld en overheidsorganisaties hebben hun informatie management reeds aan ons toevertrouwd en we zijn erg blij deze klanten bij LM Information Delivery België te mogen bedienen."